After Rehearsal

「我們能不能聊些別的事情?」

「妳想聊什麼? 人類的生老病死嗎?」

「呵…這就是妳對我的了解嗎?」我心想。「妳會有興趣嗎?」我懷疑地挑起眉。

「例如:人為什麼會死呢?」

「哼, 我對人為什麼活著比較有興趣。」

「那有什麼好討論的, 人活著就是為了活著啊!」

這是我從一個最簡單的人所聽到的最深奧的一句話。

Advertisements

About Alice

I am a Taiwanese-Canadian who lived in Toronto for 18 years and then decided to explore the west coast and moved to British Columbia. My interests include science, technology, movies, music, theatre and literature. I am always curious about how things work. I hope I can turn this curiosity into my passion about life and the world around us!
本篇發表於 Daydream。將永久鏈結加入書籤。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s